Yeniköy İlkokulu

Telefon : 4144714369 (İLÇE MEM)
Belgegeçer : 4144714347 (İLÇE MEM)
WEB https://ceylanpnaryenikoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİKÖY MAH. YENİKÖY KÜME EVLERİ YENIKÖY ILK OKULU BLOK NO: 77 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
VİZYON : Biz, öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan, araştırmacı, sorgulayan, demokrasiyi benimseyen, özgüveni yüksek, iletişime açık, sorumluluk alabilen, üretken, hoşgörülü, dürüst, sevgiyi ve saygıyı ilişkilerinde var eden, çağın gereklerine ayak uyduran, bilgiye ulaşma yollarını bilen, ulusal değerlere sahip, evrensel değerlere duyarlı bilinçli bireyler olması için buradayız.
MİSYON : Biz, Yeniköy İlköğretim Okulu olarak geçmişten aldığımız güçle,öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için buradayız
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.30 - 14.10
Yabancı Dil :
Isınma : Sobalı
Servis : Okulumuza ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Ceylanpınar ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :